Κατέβασμα πανό στην πλ εξαρχείων

H Συνέλευση Μαθητριών/ών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποιήσε δύο δράσεις στο κέντρο της Αθήνας ως κομμάτι της ενημέρωσης/αντιπληροφόρησης σχετικά με τον Εθνικό και Κοινωνικό Διάλογο για την Παιδεία. Και στις δύο δράσεις κρεμάστηκε πανό στην πλατεία Εξαρχείων.
Στην πρώτη δράση , 22/4 κρεμάστηκε πανό διπλά από την παιδική χαρά το οποίο μετά από λίγες μέρες διαπιστώθηκε ότι είχε κατέβει υπό άγνωστες συνθήκες . Στη δεύτερη δράση, το πανό, ακριβώς ίδιου περιεχομένου, κρεμάστηκε 17/5 στο ίδιο σημείο αυτή τη φορά πιο ψηλά περιορίζοντας τις πιθανότητες να κατέβει τυχαία ή κατά λάθος. Αυτή τη φορά εξαφανίστηκε μέσα σε λίγες ώρες.
Μετά από αυτά τα δύο περιστατικά είναι ξεκάθαρο ότι τα πανό δεν κατεβαίνουν τυχαία. Το γεγονός ότι πανό και τις δύο φορές είχε καθαρά ενημερωτικό περιεχόμενο κάνει απορίας άξιο το γιατί κάποιος αποφάσισε να το κατεβάσει και μάλιστα δύο συνεχόμενες φορές.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να είναι ανεκτές σε μία γειτονία όπως τα εξάρχεια, όπου υποτίθεται ότι διακινούνται ελεύθερα πολιτικές ιδέες και απόψεις. Συμπεριφορές που στερούν από μια συλλογικότητα τον πολιτικό της λόγο θα καταγγέλονται και θα λαμβάνουν τις ανάλογες απαντήσεις από όπου κι αν προέρχονται.
 
https://sma-a.espivblogs.net
http://counter-edu.blogspot.gr/
Φωτογραφία του χρήστη Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο.
Φωτογραφία του χρήστη Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο.
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Uncategorized

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *